El projecte

El mes de maig del 2013 serà un mes màgic al Nepal. 

Una expedició liderada per en Màgic Andreu aterrarà a principi de maig a l’aeroport Tribhuvan de Katmandú, la capital del Nepal. L’objectiu de l’expedició serà provocar tants somriures, riures i emoció com sigui possible en un intens mes d’actuacions i tallers de màgia.

Per a moltes persones el Nepal és només un paradís per gaudir dels seus nombrosos atractius naturals, però darrere d’aquest Nepal, turístic i aventurer, s’hi amaga un país molt poc desenvolupat on més d’un 57% de la població viu amb menys de 2$ diaris.

D’acord amb l’Informe Mundial de Desenvolupament Humà de les Nacions Unides del 2011, el Nepal es manté com un dels països menys desenvolupats del món. Ocupa el lloc 157 de 187.
L’expedició màgica recorrerà tota la Vall de Katmandú, una de les zones més poblades del Nepal, amb un calendari ben atapeït d’actuacions a centres d’acollida de nens, escoles, associacions de dones...

Una motxilla plena d’enginys màgics, un fotògraf, un traductor i representants de les diferents entitats ajudaran a que aquest projecte sigui tot un èxit.
1 comentari:

  1. Des dè Petit Món i Sano Sansar, la nostra més sincera enhorabona per aquesta iniciativa. Estem molt contentes i desitjant amb anhel la visita del Màgic Andreu a la casa Sano Sansar i al cole Srongtsen!!! Segur que pels nens serà un dia fantàstic ple de màgia i il.lusió!!!

    ResponElimina