Qui sóm?


 
Amics del Nepal és una ONGD (organització no governamental de desenvolupament) sense ànim de lucre, creada l’any 1995, amb l’objectiu principal de donar suport i ajuda als infants del Nepal.

El treball d'Amics del Nepal se centra en la realització de projectes de cooperació i de programes de suport a determinats col·lectius de persones, bàsicament infants, joves i dones, tant de forma directa com en col·laboració d’organitzacions nepaleses.

Amics del Nepal té també com a objectiu divulgar la realitat cultural i social nepalesa a la nostra societat mitjançant la realització i organització d’activitats de sensibilització.

Visita Amics del Nepal a: www.amicsnepal.org
Som-riures sense Fronteres va ser creada a Barcelona l'any 2002 per Francesc Andreu Sabadell, conegut en el món artístic com Màgic Andreu, i la seva filla, Joana Andreu, professional de la màgia, per fer arribar la màgia, l'humor i el il·lusionisme a nens i nenes afectats de càncer.

Amb la finalitat de portar il·lusió i alegria als nens i nenes que pateixen llargues malalties, l'any 2004 es va presentar el projecte de Magiaterapia al doctor José Sánchez de Toledo, cap de la Unitat d'Oncologia, Hematologia i tumors Cerebrals de l'Hospital Universitari Materno-Infantil Vall d'Hebron de Barcelona, ​​que el va acceptar oferint el suport logístic necessari per fer-ho.

Som-riures sense Fronteres disposa a la primera planta de l'hospital d'un espai on es guarda tot el material necessari i on l'equip fa les reunions periòdiques.

Visita Som-riures sense Fronteres a: www.somriuressensefronteres.org
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada